Per SöderbergPer Söderberg

Pappaledig skribent.
Född: 1971
Bor: Göteborg

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Allt började med KISS såklart, tätt följt av JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN, SAXON, MERCYFUL FATE, VENOM, METALLICA och så vidare och så vidare.

Lyssnar nuförtiden på alla genrer inom rockmusik. Favoritbanden är många men MORBID ANGEL, BLACK SABBATH, MARDUK och TROUBLE är några exempel. RAMONES och MIFITS kan man inte undgå heller. Har på senare år snöat in svårt på PINK FLOYD och en del annat progressivt och onämnbart. Gillar för all del ny musik också. Till exempel PORTRAIT, BONAFIDE och WITCHCRAFT.

Bor i Linnéstaden med fru och två små barn. Beteendevetare och arbetar som gruppchef inom socialtjänsten. Har tidigare arbetat som lagerarbetare (på Systembolaget!), affärsbiträde, telefonförsäljare, vårdbiträde, garderobiär, mentalskötare, snowboardinstruktör, diskare, Case manager, projektsekreterare, personligt ombud och enhetschef. Skrev tidigare för Metalwire.

Är på grund av sin familjesituation inte så väldigt aktiv på Critical Mass för tillfället, men ruvar på sin storslagna comeback (om cirka 18 år…). Den lilla fritid som finns ägnas gärna åt läsning, och då helst HP Lovecraft. Är annars intresserad av longboard och snowboard.

Högaktar Nick Cave..

<< Tillbaka